Ellopták, majd visszahozták a Subaruját

A világ legszerethetőbb „autórablója”

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Főszereplőnk egy 2001-es Subaru Impreza, amit rövidebb időre elloptak, majd visszaszolgáltattak. A bocsánatkérő levél mellé benzinpénz is járt.

A forgatókönyvírók is megirigyelhetik ezt a sztorit. Amerikában, Oregon városban járunk, ahol különleges autólopásra, vagyis inkább rövidtávú kölcsönvételre figyelt fel a sajtó. Nem, most nem az „ellopjuk, kiélvezzük milyet megy, majd visszavisszük” sztoriról van szó, most csupán tévedésből vittek el egy 2001-es Subaru Imprezát egy családi ház elől. Mikor a tulajdonos hölgy férje jelezte, hogy autójuk már nem áll az út mellett, azonnal megnézték a kamerafelvételeket. Ezeken jól látszott, hogy éjszaka valaki lenyúlta a kombi Imprezát. Később a Facebookra is posztolták a képeket, reménykedve, hogy valaki segít az autó visszaszerzésében.
Hirdetés

Ekkor még persze nem tudták, hogy aggodalomra semmi ok, hiszen másnap reggel visszahozták a járgányt és a rendőrség is pont arra járt. A visszaszolgáltató elmondta a rendőröknek és az összezavarodott párnak, hogy nemrég a szomszédságban hagyta saját Subaruját és egy barátját kérte meg, hogy felvegye azt. Reggel arra ébredt, hogy rossz autó áll a háza előtt, ezért azonnal visszahozta a valós tulajdonosának. A rendőrség a történtek ellenére elengedte a hölgyet büntetés nélkül, hiszen megállapították, hogy az öregebb Subaru-kulcsok felcserélhetőek, tehát kompatibilisek lehetnek több autóval is. Ezért nem tűnhetett fel a barátnak, hogy rossz autóval hajt el. Ráadásul egy aranyos levelet is hagyott a párnak, amiben leírja, mi történt, és még némi benzinpénzt is mellékelt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?