Hamarosan érkezik a Hyundai i20 N!

Megvillantotta a Hyundai a legújabb N modelljét!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bővül a Hyundai hot hatch kínálata! Bár még csak erősen renderelt képeket mutatott a Hyundai, már ezekből is látszik, hogy az i20 N vérbeli forró ferdehátú lesz, nagyobb testvéreihez hasonlóan.

Már tesztköreit futja az álcázott i20 N, ami egy újabb bizonyíték arra, hogy a Hyundai nem mondott le az élményautók gyártásáról. A forró ferdehátúak pedig tökéletesek kis motorral, tehát kisebb károsanyag-kibocsátással is, úgyhogy most lefelé bővül a dél-koreai márka sportos kínálata. Néhány napja mutatták be az i20 N Line modellt, ami csak külsőségekben mutat sportosságot, de a jövő év közepére készen áll majd az igazi N változata is. A renderelt képek mellett nem árultak el sokat az autóról. A képekről látszik, hogy 18 colos felniket kap, a márka egyedi kék fényezését pedig vörös csíkokkal vadítják. Az biztos, hogy a közvetlen konkurenseinél (Ford Fiesta, VW Polo GTi) jóval agresszívabb megjelenést kap. Valószínűleg 1,6 literes, négyhengeres turbómotort kap az autó 200 lóerő körüli teljesítménnyel. Szinte biztos, hogy részlegesen önzáró differenciálművet is lehet majd hozzá rendelni, mint a testvéreihez, illetve az első kerekek felé juttatja majd az erőt egy hatfokozatú, manuális sebességváltó. Az elkövetkező hetekben pedig valószínűleg teljes valójában is megmutatják az i20 N-t.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?