Idén egy Audi kabriót nyerhetsz az AMTS-en!

Az A5 Cabrio egyelőre gyári állapotban, de ez nem sokáig lesz már így

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Leleplezték az idei AMTS nyereményautóját, amely egy Audi A5 Cabrio lesz, a hagyományoknak megfelelően ezúttal is tuningolva. Az átalakítást ráadásul idén is bárki megnézheti.

Idén 12. alkalommal sorsolnak ki a látogatók között nyereményautót az AMTS szervezői, a választott pedig egy 2012-es évjáratú Audi A5 Cabrio S-line felszereltséggel, amelynek gyári, 1,8 literes TFSI erőforrása 170 lóerőt képes kipréselni magából gyárilag. A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is átalakítják kívül-belül az autót, ennek a folyamatnak pedig bárki szemtanúja lehet február 2. és 7. között a Westendben, ugyanis a Millennium udvarban felállított standon építik át az A5-öt.
Hirdetés
Az idei UNIX-AMTS-t március 22-24. között rendezik szokásosan a Hungexpón, ahol bárki a szerencsés gazdájává válhat az épülő A5-ösnek, aki felnőtt, családi, vagy VIP jeggyel lép be a rendezvény területére. A szervezők elmondása szerint idén is rengetek újdonsággal készülnek, és a 2024-es rendezvényen legalább hat pavilonban és a hatalmas külső területen is találkozhatnak az érdeklődők járműcsodákkal. A jegyek már elővételben, kedvezményesen kaphatóak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?