Annyira részegen vezetett, hogy a rendőrök hívtak hozzá mentőt

Fél liter vodkát ivott vezetés előtt, az autójának támaszkodva dőlt ki az egyenruhások szeme láttára

Még a sokat látott rendőröknek is tudott újat mutatni az az ittas sofőr, aki a rendőri intézkedés közben aludt el a kocsijának dőlve. Az egyenruhásoknak mentőt kellett hívni a felelőtlen autóshoz, akit fél liter vodka ütött ki ennyire.

Rutinszerű megállításos sebesség-ellenőrzési akcióval indult a dombóvári rendőrök napja február 7-én Csikóstőttősön, amikor a műszert kezelő egyenruhás jelezte társainak, hogy egy autó a megengedett limiten belül, de rendkívül bizonytalanul halad a Szabadság utcán, és a vezető még a biztonsági övet sem használja. Természetesen megállították, majd a rendőröknek azonnal feltűnt, hogy a férfi koránt sincs vezetésre képes állapotban. A szonda rendkívül magas értéket mutatott, bár a pontos értéket nem hozták nyilvánosságra, ugyanakkor a tettes bevallotta, hogy mielőtt a volán mögé ült, fél liter vodkát fogyasztott el. Az igazi "meglepetés" viszont csak ez után következett. A rendőrök már a papírokat töltötték, majd legnagyobb megdöbbenésükre a férfi leült a kocsija mellé, rövidesen eldőlt, és elaludt. Bárhogy próbálkoztak nem tudták felkelteni, így azonnal mentőt hívtak hozzá, és a kórházban kötött ki. A csikóstőttősi lakossal szemben ittas járművezetés miatt büntető-, míg a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt közigazgatási hatósági eljárást indítottak, a jogosítványát pedig minden bizonnyal hónapok múlva láthatja viszont.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?