Könyvet olvasott vezetés közben egy Suzuki sofőrje

Ha már telefonozni tilos vezetés közben, a sofőr inkább könyvet vett a kezébe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elképesztő felvételeket tett közzé a szlovák rendőrség egy Suzukiról, amelynek sofőrje vezetés közben gondolta úgy, hogy művelődik egy keveset, és nekifogott könyvet olvasni.

Az interneten számtalan videót találni telefonozó sofőrökről, minden bizonnyal a szlovák rendőrök is sok ilyen esettel találkoztak már. Arra azonban valószínűleg ők sem voltak felkészülve, amit a múlt heti járőrözés közben láttak. A mögöttük haladó autó 35 éves sofőrje ugyanis egy kormányra támasztott könyvet tanulmányozott vezetés közben, pechére viszont mindezt egy rendőrautó mögött tette, így a hatóságok hamar kivették a forgalomból az SX4-et. A szlovák rendőrség csupán annyit közölt, hogy eljárást indítottak a férfi ellen, de hogy pontosan milyen büntetésre számíthat, azt nem tudni. Idén már nem ez az első eset, hogy északi szomszédunknál furcsa esetet dokumentálnak, hiszen néhány hónapja egy kutyát kaptak gyorshajtáson.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?