Különkiadást kapnak a kompakt Mazdák!

Ilyen lesz a Nagisa Special Edition a Mazda3 és CX-30 modellekből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mazda bemutatta a 2024-es Mazda3 és CX-30 modellek Nagisa Special Edition változatát, amely egyedi dizájnelemeket és színvilágot kínál. Íme a képek és a részletek!

Nagisa Special Edition néven kap különkiadást a Mazda3 és a Mazda CX-30. A 2024-es modellfrissítések során hozzáadott fejlesztéseket némi retróval igyekeztek megfűszerezni, legalábbis látvány terén. A különkiadás a Zircon Sand Metallic névre keresztelt homokszínről lesz elsőre felismerhető, amely kiemeli a modellek formai sajátosságait és egyedi karaktert nyújt az autóknak. A fekete felnik és visszapillantó tükrök mellett a Nagisa egy jellegzetes fekete szárnnyal is büszkélkedhet, ami a CX-30 esetében teljesen új. Az új homokszínt csak a Nagisa változatok kapják meg, ám a különkiadás bármilyen más, a hétköznapi modelleken elérhető árnyalatban is rendelhető.
Hirdetés
A Nagisa belső terében a bőrhatású ülésborítás fő színe a terrakotta. Ehhez párosulnak az ülések közepén és a műszerfalon található velúrbetétek, valamint a dekoratív díszítőelemek, mint például a kékesszürke szellőzőlamellák és ajtókilincsek. Az eredmény egy retró-modern, sportos hangulatú utastér. A belső dizájnt az üléseken látható fekete, kordovánhatású részletek és a műszerfalon feltűnő terrakotta varratok teszik teljessé. A Mazda3 ajtópanelek is kaptak velúrbőr borítást, ami még kifinomultabbá teszi az utasteret. A különkiadás alapjául szolgáló, 2024-es Mazda3 és CX-30 ráadásul már a frissített verzió, így a modernebb infotainment rendszerrel, illetve a továbbfejlesztett gyalogosészlelő asszisztenssel és az új csatlakozási funkciókkal is rendelkezik.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?