Nem vitte túlzásba az internet népe az új Mustang nevét

Úgy tűnik, a Ford kiválasztotta az internetes verseny győztesét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nemrégiben a Ford egy felhívást tett közé, melyben arra kérték az embereket, hogy írjanak névötleteket a hamarosan debütáló, fekete logóval ellátott Mustanghoz. Úgy tűnik, a Fordnál döntöttek.

Levédette Európában a Ford a "Mustang Dark Horse" kifejezést, mely gyanúsan passzol a múlt hónap elején bejelentett, fekete lóval ellátott különszériás izomautóhoz. A hetedik Mustang fórumon megjelent információk szerint, a védjegybejelentést június 22-én tette meg az amerikai gyártó az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál "négykerekű szárazföldi járművek" témakörben.
Hirdetés
A Ford hivatalosan semmit nem közölt, csupán annyit hozott nyilvánosságra, hogy több mint 25 ezer névötletet kaptak a promóciós időszak alatt. Látszólag nem a legkreatívabb ötlet nyert, mert számos internetes fórumon többen is a Dark Horse kifejezést látták ideálisnak, így vélhetően a legtöbb szavazatot kapó névötlet mellett voksolt az amerikai gyártó. Néhány teaser képen túl eddig nem sokat tudni az érkező Mustangról, annyi azonban szinte bizonyos, hogy ez lehet a jelen generációs Mustang egyik utolsó különszériája, hiszen hamarosan bemutatják az új izomautókat a Fordnál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?