Internetes versenyen dől el az új Mustang neve

Az internet segítségét kéri a Ford a következő fekete logós Mustang névadásához

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A következő generációs Mustangra még viszonylag sokat kell várni, éppen ezért a Ford rendre külön kiadásokkal igyekszik fenntartani a figyelmet az izomautója körül, vélhetően az alábbi kampányfogás is ezt a célt hivatott szolgálni.

Néhány napja a Ford sejtelmes videót tett közzé Twitter felületén, melyben csupán a június elsejei dátum volt tisztán kiolvasható, ám az élesebb szeműek a háttérben egy Mustang logót is felfedezni véltek. Az ígért időpontban a Ford le is leplezte a titkot, amely egy új, fekete logókkal ellátott Mustangot takart. Az amerikai márka csak az autó hátuljának egy részletét mutatta meg és annyit árult el, hogy a fekete embléma mellé fekete felnik dukálnak majd. Önmagában talán ez nem is lenne akkora durranás, hiszen a Ford már korábban is piacra dobott fekete lovakkal ellátott Mustangot.
Hirdetés
A mostani kiadás különlegessége, hogy a közösség fogja elnevezni az újonnan érkező Mustangot. Sajnos csak az pályázhat, aki Kolumbiában vagy az Egyesült Államokban érvényes lakcímmel rendelkezik, bár a felület külön nem kérdez rá a lokációnkra a regisztráció során, így bárki leadhatja névötletét. A verseny egészen június 7-ig tart, a győztes egyelőre nem tudni, hogy kap-e bármi külön juttatást, vagy csupán a dicsőség lesz az övé, de meglepődnénk ha így lenne. A szabályzatban a Ford külön felhívja a figyelmet arra, hogy a leendő névnek angol eredetűnek kell lennie, nem utalhat dohány- és alkoholtermékre, valamint a szexuális utalásokat sem nézik jó szemmel; ahogyan a Ford fogalmaz, szeretnék megtartani a családbarát elnevezéseket. Ha valaki mégsem tesz eleget a követelményeknek, az amerikai márka azokat "beárulja az anyukájuknál". Ennél nagyobb elrettentés talán nem is kell.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?