Hétfőtől razzia, mutatjuk, hol fognak mérni!

Indul az idei Speedmarathon, megvannak a mérési helyszínek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

24 órás sebességmérő razziát tart a rendőrség. Az idei TISPOL akció helyszíneire civilek is javaslatot tehettek, most közölték a végleges mérési pontokat.


Minden évben megrendezik hazánkban is a Speedmarathont, aminek keretein belül intenzív sebességmérést tart a rendőrség. A TISPOL idei akciójának tervei között az is szerepelt, hogy akár civilek is tehetnek javaslatot mérési pontra, vagyis ha valaki úgy érezte, tud olyan helyszínt, ahol jellemző a gyorshajtás, de nem szoktak mérni, akkor most lehetett szavazni.
  1. Bács-Kiskun megye
  2. Baranya megye
  3. Békés megye
  4. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  5. Budapesti Rendőrfőkapitányság
  6. Csongrád megye
  7. Fejér megye
  8. Győr-Moson-Sopron megye
  9. Hajdú-Bihar megye
  10. Heves megye
  11. Jász-Nagykun-Szolnok megye
  12. Komárom-Esztergom megye
  13. Nógrád megye
  14. Pest megye
  15. Somogy megye
  16. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
  17. Tolna megye
  18. Vas megye
  19. Veszprém megye
  20. Zala megye

Hirdetés

A javaslatot tevők között 10-10 embert sorsolnak, akik részt is vehetnek a sebességmérésen, a helyszíneket pedig megyékre lebontva olvashatják a police.hu által közölt dokumentumok listájában. A razzia hétfőn (05.14.) kezdődik reggel 6 órakor és kedden 6 óráig tart.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.05.12. at 02:18
    Permalink

    ha engem kérdeztek volna, én a parlamentbe küldtem volna az összes rendőrt razziázni, sokkal több bevétel lenne 😀 hiába kenyerezi le viktor is őket új verdákkal, az a pénz kibaszottul nem viktoré,vagy fletóé, vagy xy random bohóc politikusé, hanem a népé, szóval…értjük na. a kenyeret a néptől kapják mégis azt büntetik sutyiba? (na most nem pont a megjelölt helyekkel van baj ugye).
    csak nem szép dolog oda sz.rni ahonnan eszünk.

  • 2018.05.12. at 13:05
    Permalink

    még jó hogy előre bejelentik ezek a fa..ok. mint amikor pályán kiírják az állandó traffipaxhoz h traffi ki az a hulye aki nem lassit ha látja a táblán? (tudom h kötelező kiírniuk de így tényleg hülyének kell lenni h lefotózzanak)

  • 2018.05.14. at 07:07
    Permalink

    Nem osztom teljesen az előző két hozzászóló véleményét. Nem a sebesség mérésével van a baj, hanem azzal, ha ezt nem a cél érdekében használják, hanem pl bírság bevétel növelésre vagy bírság kvóta teljesítésre.

    Ha ez normális keretek között működik, akkor nem árt pl. a lakó-pihenő övezetben, ahol a gyerekek az utcán játszanak, 70-80-nal száguldozókat kiszűrni.

  • 2018.05.14. at 07:10
    Permalink

    …inkább a helyek és időpontok kiosztását nem értem. Hajnali 3-kor mérnek a lakó-pihenő övezetben, majd 6-10 között a Váci úton ott, ahol ekkor pont be van dugulva a forgalom… (???)

Vélemény, hozzászólás?