Nem bírtak a jobb lábukkal a BMW-sek Tolna vármegyében

Iregszemcsén egy BMW az 50-es táblánál 141 km/órával szaladt bele a traffiba

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tolna vármegyében és Bács-Kiskunban sem győzték a BMW-ket fényképezni a rendőrök. A rekorder 91 km/órával lépte túl a megengedettet, de rajta kívül is akadtak lakossági Fittipaldik.

A szeptember elsejei szigorításnak biztosan nem örül annak a BMW-nek a sofőrje, amelyet a Tolna vármegyei Iregszemcsén fotóztak le 141 km/órával az ötvenes szakaszon. Mivel a megengedettnél legalább 75 km/órával gyorsabban hajtott, így a "jutalma" a maximálisan kiszabható 390 ezer forint. Ugyancsak a tolnai faluban mérték a vármegye második leggyorsabbját, aki szintén egy BMW-nek nyomta a kelleténél jobban. A második esetben duplázott a sofőr, hiszen a traffipax kerek 100 km/órával fotózta le - ezért a mutatványért egy 117 ezer forintos csekkre számíthat.
Hirdetés
Az elmúlt hetekben több ízben is Bács-Kiskun vármegye adta a hét leggyorsabbját, és egy BMW-nek köszönhetően az előző héten is versenyben volt a térség a nem túl becses címért. Lakitelek belterületén - a fentiekhez hasonlóan 50-es korlátozás mellett - 111 km/órás gyorshajtást rögzítettek, melyet szintén egy BMW sofőrje követte el, aki tettéért 169 ezer forintos bírságot várhat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?