Ilyen különleges Suzuki Jimnyt még biztosan nem láttál!

Különleges festéssel és króm tükrökkel érkezik a Suzuki terepjárójának különleges kiadása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rhino Edition néven kerül a kereskedésekbe a Suzuki Jimny egyik legkülönlegesebb változata. Amellett pedig hogy különleges külsőt kapott az egyik legritkább Suzuki lesz ami valaha készült.

Alig néhány hónapja hogy legutóbb különleges kiadást kapott a Jimny Heritage néven Ausztráliában. Ezúttal a maláj piacnak kedvez a Suzuki ugyanis a Rhino Edition az ázsiai ország kiváltsága lesz, de ott is csupán a legszerencsésebbeké, hiszen mindössze 30 darab készül majd a rinocéroszról elnevezett változatból.
Hirdetés
Motorikusan nem nyúltak hozzá a terepjáróhoz, marad a már megszokott 1.5 literes erőforrás a 101 lóerős teljesítményével és 130 newtonméteres nyomtékával. Természetesen itt is jár az AllGrip pro rendszer 5 sebességes manuális váltóval és összkerékhajtással. A Jimny Rhino különlegessége a küllemben lakozik. A gyöngyház fehér alapfestést díszcsíkok egészítik ki a motorháztetőn, illetve az oldalára került egy "real offroader" felirat is egy rinocérosz társaságában. Az állat nem csak az oldalakon hanem az autó hátulján is feltűnik a pótkerék takaróján, ezzel is a tudtunkra adva, hogy pontosan mivel van dolgunk. Némi retro felütést ebben az autóban is találunk, elég csak megnézni a hűtőrácsokat valamint a piros sárvédőket, amelyek egyértelműen a hetvenes éveket idézik. Az összképet pedig a tükörburkolatok teszik teljessé, amik króm borítást kaptak. A maláj vásárlóknak nagyjából 13 millió forintnak megfelelő ringgitet kell majd fizetniük egy Jimny Rhinoért, de a már meglévő tulajok is kérhetnek egy Rhino csomagot a meglévő autójukra. Ezt nagyjából 1,2 millió forintnak megfelelő összeget kell letenniük az asztalra.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?