Már itthon az új Renault Scenic, mutatjuk az árlistát!

Magyarországon is közzétették a Scenic hivatalos árait

Közzétette a Renault a Scenic hazai árlistáját, de vajon mennyit kell fizetni az akár 625 kilométeres villany hatótávért?

Tavaly szeptember elején mutatta be a Renault az ötödik generációs Scenic modellt, amely teljesen új fejezetet nyitott az egyterű életében, hiszen kizárólag elektromos hajtáslánccal érhető el, illetve a formavilága is teljesen megváltozott, ugyanis immár a Scenic is a Renault megújult formanyelvét használja. Mostanra pedig kiderültek a magyarországi árak is.
Hirdetés
A gyengébb kivitel a Scenic palettáján az EV60-as jelölésű 170 lóerős, 280 newtonméter nyomaték leadására képes hajtáslánc, amely a hivatalos árlista alapján 17 999 000 forintról indul kizárólag techno felszereltséggel, míg a 220 lovas 300 newtonméteres verzió már espirit Alpine csomaggal is választható, amelynek listaára 20 499 000 forint. A techno felszereltségi szinttel olcsóbban megúszható a nagyobb hatótávot kínáló Scenic is, hiszen ennek alapára 19 849 000 forint. A gyári értékek szerint az EV87-es a WLTP ciklus szerint 625 kilométert tud megtenni, míg a kisebb, 60 kilowattórás akkumulátorral felszerelt változat 430 kilométert. A techno felszereltségi szintnél a lángvörös fényezés lesz felár nélkül elérhető, míg az espirit Alpine kivitel esetében a fekete fényezést adják "ingyen". A Renault által büszkén hirdetett, állítható áttetszőségű panoráma üvegtető mindkét esetben feláras lesz, pontosan 600 ezer forintot kérnek érte. Az espirit Alpine természetesen már alapból jobbanfelszerelt, megjelenése sportosabb, egyedi felnik járnak hozzá, valamint az utastérben is felbukkannak a sportrészleg logói.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?