Egyedi Bentley-ket gyártatott egy hotel a vendégei szállítására

Négy darab egyedi Bentley Bentayga Hybrid várja a Peninsula London luxusszálloda vendégeit

A legnagyobb kényelemben részesülhetnek a Peninsula London hotel vendégei már azelőtt, hogy belépnének a szállodába, hiszen egyedi Bentley Bentaygákkal biztosítják a transzferutat.

Luxusszállodákból itthon is van jó pár, de olyan talán egy sem, ahol házi Bentley-kkel fuvarozzák a vendégeket. A brit főváros egyik legújabb hotelében, a Peninsula Londonban már ezt a szintet érte el a luxus, hiszen egyedi Bentaygákat gyártattak, hogy a szállók az épületen kívül is a lehető legnagyobb kényelemben érezzék magukat. Na persze mindez nincs ingyen, valószínűleg borsos felárat kell fizetnie a vendégnek, ha a szálloda Bentaygáját szeretné taxizásra használni, de maga a lehetőség mindenképpen exkluzív.
Hirdetés
A Peninsula szállodalánc rendkívül magas minőséget képvisel, így legújabb, londoni hoteljüknél nem meglepő, hogy még arra is figyeltek, mivel szállítják vendégeiket. Négy darab hibrid Bentaygát rendeltek meg a Bentley-től, ami két szempontból is jó választás: egyrészt brit márkaként tökéletesen illeszkedik a londoni luxusba, másrészt a gyár házi műhelye, a Mulliner lehetővé tette a luxusterepjárók személyre szabását. Így történhetett, hogy a Peninsula láncra jellemző sötétzöld fényezéssel látták el az autókat, melyekre mézsárga dekorcsíkokat festettek. Az első ajtókon helyet kapott még a Peninsula London logója is, így már messziről tudni lehet, hogy a szálloda saját Bentaygáját látjuk az utakon. Odabent homokbarna bőrhuzatokkal látták el az üléseket és rengeteg más felületet, amit ízlésesen egészítenek ki a sötétkék részletek, mint például a kormánykerék vagy a műszerfal teteje. Természetesen a hátsó utasok kényelmére helyezték a legnagyobb hangsúlyt, mindkét oldalon önálló képernyő biztosítja a szórakoztatást, a piknikasztalok alját diófa borítja, és extra USB-aljzatok is kerültek hátra. A küszöbökön a Peninsula London felirat fogadja a belépőket, de már korábban is találkozhatnak a szálloda nevével az utasok, hiszen az ajtókra felvitt logót üdvözlőfényként még a földre is rávetíti az autó. A Bentayga hajtásláncainak felhozatalából pedig természetesen azért a hibridet választották, mert London belvárosi övezeteiben a belsőégésű motoros autók használata korlátozott - a vendégek viszont bátran bejárhatják a fővárost a Bentayga 45 km-es elektromos hatótávjával. Ettől függetlenül erőből persze nincs hiány, a V6-os erőforrás és a villanymotor összesen 456 lóerőt vonultat fel, ami bőven elég mind a reptéri transzferre, mind egy városi túrára.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?