Fél óra alatt elkapkodták az összes 2024-es Land Cruisert

Németországban csupán fél óra kellett, hogy minden jövő évi Land Cruiser gazdára találjon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy tűnik, a vásárlóknak nagyon bejön az új Toyota Land Cruiser, hiszen a németeknél mindössze fél óra alatt elkapkodták az összeset, és már csak a várólistán van hely, ha valaki nem kapcsolt időben.

A Toyota németországi képviselete már idén december 21-én megnyitotta az előrendelői felületetet a jövő évi példányok értékesítésére, azonban a weboldal fél óráig sem volt aktív, hiszen rekordgyorsan kapkodták el az összes példányt. A japán márka Európa legnagyobb autós piacára ezer Land Cruisert szánt a 2024-es esztendőre, ez pedig azt jelenti, hogy nagyjából 2 másodpercenként futott be egy rendelés reggel 8 és fél 9 között.
Hirdetés
Az augusztusban bemutatott J250-es Land Cruiser egyébként a bevezetés alkalmával egy különkiadást is kapott First Edition néven, amely az alapkiviteltől eltérően kereklámpával érkezik, ezzel tisztelegve a J70-es széria előtt. A megjelenésen túl viszont a hajtásláncban nincsenek különbségek, legalábbis az európai piacok között: minden esetben egy 2,8 literes, 204 lóerős erőforrás kerül a Land Cruiserbe nyolcfokozatú automata váltóval. Persze a terepjáró sem kerülheti el az villanyosítást, hiszen 2025-ben érkezik a 48 voltos lágy hibrid rendszerrel kiegészített hajtáslánc.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?