A platina csillogásával csábít a Porsche Cayenne

Platinum Edition változatban is elérhető a Porsche nagyobbik SUV-ja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Különösen gazdag alapfelszereltség, különleges látvány és vonzó ár-érték arány jellemzi a Porsche Cayenne Platinum Edition modelleket.

Az új különkiadás legjellegzetesebb ismertetőjegyei a selyemfényű, platina színű részletek. Az első légbeömlők betétjei, a hátsó LED-es fényív Porsche felirata, a hátsó modellmegjelölés, illetve a széria 21 colos RS Spyder Design keréktárcsák, (amik a Platinum Edition kiváltságai) mind ezt a színt kapják. A fekete sport kipufogóvégek és ablakkeretek pedig a sportos eleganciát hivatottak hangsúlyozni. Ezek a részletek jól illenek bármelyik fényezéshez, amelyek a Platinum Edition modellekhez elérhetők, úgy mint a fehér és fekete, valamint a Jet fekete metál, a Carrara fehér metál, a mahagóni metál, a holdfénykék metál és a kréta. Bent kréta színű biztonsági övekkel és Platinum Edition felirattal ellátott, szálcsiszolt alumínium ajtóküszöbökkel ad többet a modell, illetve az alumínium belső csomag és számos ezüstszínű elem teszi különlegesebbé a megjelenését. A már említett magas alapfelszereltség pedig tartalmazza többek között a LED-es fényszórókat Porsche Dynamic Light System rendszerrel, a panoráma napfénytetőt, a sötétített hátsó üvegezést, a Bose hangrendszert, a hangulatvilágítást, a nyolc irányban elektromosan állítható, bőr sportüléseket, az első és a hátsó fejtámlák Porsche pajzsát, valamint a műszerfal analóg óráját, de a Porsche Exclusive Manufaktur személyre szabási lehetőségeivel teljesen egyedi modell is kialakítható.
Hirdetés
A Cayenne Platinum Edition modellek már megrendelhetők, a kiszállítások pedig 2022 májusában kezdődnek. Németországban a 340 lóerős Cayenne Platinum Edition alapára bruttó 89 335 euró (kb. 32 millió forint), a 462 lóerős rendszerteljesítményű Cayenne E-Hybrid bruttó 102 901 eurótól (kb. 36 millió forinttól) elérhető, a 440 lóerős Cayenne S ára pedig 105 995 eurótól (kb. 38 millió forintról) indul.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?