Hallottad már, hogy szól a Ferrari driftautó?

V12 vonyítás, gumisikítással karöltve. Ez ám a hangorkán!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Exotikus sportautóból versenyautót építeni nem elég puszta hóbort, mesteri tudás és feneketlen pénztárca szükséges hozzá. Megvolt, ez lett az eredménye.


Jó szórakozáshoz nem feltétlenül kell egy rakás pénz, ám persze nem árt. Egy remek driftautóhoz, ami egyenesen szinte alig képes menni elég egy jó alap és némi átalakítás, na az persze nem fog tömegeket szórakoztatni a Formula Drift nemzetközi versenyein. Oda már ehhez hasonló gépek kellenek, ám az is borítékolható, hogy a 2018-as szezon legkomolyabb, vagy inkább legérdekesebb gépét láthatjuk és hallhatjuk most.
Hirdetés

Ez a kanárisárga 599-es nem csak nyomokban tartalmaz Ferrarit, az olasz szuperautó legtöbb részét megtartották. Persze kellett új aerodinamikai csomag, ami elég látványosra sikerült, teljesen új futómű és kormányzás, ám az igazi lényeg, a gyárilag 620 lóerős 6,0 literes V12-es szívómotor megmaradt. Az biztos, hogy a teljesítménye már jóval magasabb, hangja pedig fergeteges. Elképzelhető, hogy nem ez lesz a legjobb a mezőnyben, de a legnagyobb tapsot tuti, hogy az olasz Federico Sceriffo által terelgetett sportkocsi kapja majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?