405 Ft szerdától a benzin

Már nem kérdés: drágul a benzin és a gázolaj is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

E hét közepétől 5-5 forinttal kell többet fizetni a benzinért és a gázolajért is a hazai töltőállomásokon.

Újból rekordra törnek az üzemanyagárak! Mind a benzin, mind pedig a gázolaj ára 5-5 forinttal nő a hazai töltőállomásokon szerdától - erősítették meg a holtankoljak.hu értesülését piaci forrásokból. Így a benzin ára átlagosan 390, a legdrágább töltőállomásokon 405 forintra forintra nő; a gázolaj átlagos ára 377 forint lesz szerdától (legdrágábban 395 forintért tankolhatjuk majd). Bioetanolt várhatóan 305 forintos, míg autógázt 217 forintos átlagáron tankolhatunk szerdától.
A múlt héten 7 forinttal emelkedett a benzinár, 5 forinttal a gázolajé. Utoljára május elején volt ilyen magas a benzin átlagára, a gázolajé márciusban: ismét a rekordközeli árakkal találkozhatunk tehát.
Idén összesen 29 forinttal nőtt a benzin, és 25 forinttal emelkedett a gázolaj ára a hazai benzinkutakon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 11:08
  Permalink

  Azt szeretem itt az állandó benzináremeléses cikkeknél hogy nem keres ótvaros kifogást innen onnan hogy most miért drágul a benzin.Csak leírja :).Nem mondja hogy azért, mert ráléptek Orbán tyúkszemére, vagy a világpiacon csökkent ugyan a kőolaj ára, de itt nálunk csak azért is emelik :))
  Nem járok csak két hete LPG-vel, de 100km-enként 1400 forintot spórolok így 🙂 beépítés garanciával 140 ezer volt..Lehet számolni mennyi km alatt térül meg az ára 🙂

 • 2017.10.31. at 11:08
  Permalink

  az a helyzet hogy részemről soha nem is volt bizalom.soha nem szavaztam rájuk, tudom hogy a Jobbik se jobb semmivel de én mégis rájuk szavaztam csak azért hogy nehogy ezek kerüljenek hatalomra.
  de ez szerintem nem ide tartozik ide. ha politikáról akarsz eszmecserét folytatni megadom az e-mail címem és beszélhetünk.

 • 2017.10.31. at 11:08
  Permalink

  Szóval elment a bizalom? “Te az olyan… Egy darabig úgy elvan, aztán azt mondja, na én akkor megyek…” :)). Ez a végeredmény amikor bort iszunk és vizet prédikálunk.

 • 2017.10.31. at 11:08
  Permalink

  Csatlakozom Jézushoz, azzal a különbséggel, hogy én már régóta szégyellem hogy ebben a pöcegödör országban élek.
  Totálisan tönkre tették a szemét mangalicák ezt az országot, ott fent a parlamentbe. Ezzel az áremelgetéssel csak a szegénységi bizonyítványukat állítják ki a butaságukról! Az emberek nyúzására képesek csak, nem tudnak semmi másból bevételt előteremteni.
  De mi csak tűrjük és mindig a másikra várunk, ha nem így lenne, nem is lennénk Magyarok.
  Nem is lesz vége soha, ha bármit is tennénk ellene, jól megszívnánk! Pedig jó lenne már valamit kitalálni, annyi okos ember van itt, nekem már nagyon forog a gyomrom a kedves, több milliós “havifix”-es politikusainktól.

 • 2017.10.31. at 11:08
  Permalink

  nem tudom meddig tűr még ez a birka nép. lassan ott tartok hogy szégyellnem kell hogy magyar vagyok. régen pár fillérrel megemelték az üzemanyag árat és a fuvarozók megbénították Budapestet. most meg már az egekbe van az üzemanyag és mindenki abba bízik hogy majd a I. Orbán kormányzó rendet tesz. csak az a baj hogy mire rájönnek az emberek hogy ez is csak ugyan azt csinálja mint a többi (GY.K : a zsebét tömi) addigra késő lesz.

Vélemény, hozzászólás?