A 2CV tetejét idézi a DS3 Cabrio

Elhúzható vászontetővel jön a Citroën DS3 Cabrio

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Párizsban debütál, és jövő évtől lesz megvásárolható a Citroën prémium kompaktjának elhúzható vászontetővel szellőztethető változata.


Párizsban mutatkozik be a Citroën DS3 kabrióváltozata, melyet nem tekinthetünk igazi kabriónak, hiszen megmaradt összes tetőoszlopa, és nem is hagyományos kivitelű nyitható tetővel készül, hanem hátrapöndörödő vászonnal, mint annak idején a legendás 2CV, a Kacsa. Ugyanakkor, mivel a két modell között eltelt 60 év, és mivel a kimondottan olcsóra épített Kacsával szemben a DS3 a Citroën kínálatának prémium halmazából érkezik, már nem nekünk kell kézzel összetekerni a ponyvát, hanem beépített motorok végzik ezt a kimerítő feladatot helyettünk.
Hirdetés
Részleteket egyelőre nem közöltek az autóval kapcsolatban, de a képekről jól látszik, hogy a vászontető többféle színben és mintázattal kapható, miként az is, hogy némileg módosították a hátsó lámpák rajzolatát. További finomságok a modellel kapcsolatban pár hét múlva, a francia fővárosban lebonyolított premiert követően várhatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?