A bokorból csípték el a Ford új, VW alapú elektromos modelljét

Kémfotókon láthatjuk, hogy mivel készül megnyerni az európai villanyautó-vásárlókat a Ford

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Természetesen egy középkategóriás SUV lesz a Ford tisztán elektromos nagyágyúja, amit ugyan még teljes álcában tesztelnek, de állítólag már idén bemutatnak. Íme a friss fotók és a részletek!

Tavaly a Ford bejelentette, hogy hét teljesen elektromos modellel állnak elő 2024-ig. Ebből öt modell lesz haszonjármű és két típus lesz személyautó a terveik szerint. Míg a haszonjárművek az E-Transit család tagjai, addig a piaci trendeknek megfelelően mindkét új személyautó crossoverként érkezik. A kémfotós kollégák az Automedia csapatából ezek közül a "közepes méretűt" kapták lencsevégre Kölnben, amit 2024-ben kezd el árulni a Ford Európában.
Hirdetés
Ezek ráadásul tényleg olyan képek, amiket nem szeretne a gyártó, hogy láss: nem közúton és nem is közelről, hanem egy hatalmas objektívvel, a világ végéről, egy bokorból lőtték őket, miközben az autót a Ford Electrification Centre saját tesztpályáján próbálgatták. A gyártó 2022-ben bejelentette, hogy nagyjából 500 kilométeres hatótávolsággal érkezik majd, ahogy az alapjait sem rejtették véka alá: az álcázott prototípuson is jól látszik, hogy a Volkswagen MEB platformjára épül és az ID.4 közeli, ám valamelyest szögletesebb rokona.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?