A Chevrolet Aveo nem gördeszka

Így is el lehet ugrani a tejért

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vagány reklám népszerűsíti Amerikában az ott Sonic néven ismert Aveót, mely esetében a Chevrolet nem tud vagy nem akar elszakadni a gördeszkázástól. És másolja a Nissant.

Emlékszünk még arra, hogy kickflipet nyomtak egy Aveóval? Talán ez is ihlette a Chevrolet által megbízott kreatívokat, akik maradtak a gördeszkás vonalnál, hiszen a tengerentúlon Sonic néven forgalmazott Aveo legújabb reklámjában Theophilus London rapper barátunk deszkázva ugrik el vele a közértbe. Tejért, mi másért.A hajdani Qashqai-féle szpotot méltán eszünkbe juttató imázsfilm látványos akciói közben persze ott virít a felirat, hogy az autó továbbra sem gördeszka, de olyan feliratot is látunk, hogy Turbo. Bizony, a Sonic, pontosabban a Sonic RS ezek szerint már azzal az 1,4 literes, számos Opelben dolgozó Ecotec turbómotorral is kapható, amit a csokornyakkendősök Európában - egyelőre - csupán a Cruze orrába szerelnek.
Hirdetés
Ímhol Mr. London és a Sonic parádéja, alatta meg a Qashqai-os reklám 2010-ből...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?