A Föld napján igazán jó villanyautósnak lenni Amerikában

Ingyenesen tölthetők az elektromos autók a Föld napján

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több mint 700 töltőponton ingyenesen tölthetik a villanyautókat az amerikaiak, illetve az otthoni töltőpontokhoz is kapnak némi kedvezményt.

Április 22-én az Electrify America és Electrify Canada ingyenes töltést kínál a villanyautó-tulajdonosoknak, így kívánják felhívni a figyelmet a karbonsemlegesség és a fenntarthatóság fontosságára. Az akció keretein belül 770 töltőállomáson tölthetőek térítésmentesen az autók. Ráadásul emellett a két említett cég az otthoni töltőállomásokhoz is jelentős kedvezményt ad április hónapban, így 50 dollárt megspórolva a villanyautó tulajdonosoknak.
Hirdetés
Az Electrify America és Electrify Canada összesen 800 töltőállomást működtet Észak-Amerikában és megközelítőleg 3500 egyéni töltővel rendelkeznek. Érdekesség, hogy mindkét vállalat a Volkswagen tulajdonában áll. A németek a pár éve kirobbant dízelbotrány után, afféle bűnbánatként kezdtek töltőállomások telepítésébe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?