A hippibusz mellé jött a Bogár is

Léghűtéses motor és szörfdeszka is jár a Lego-féle Bogárhoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb fantasztikus építőkészlettel dobta fel a napunkat a Lego. A hamarosan boltokba kerülő világoskék bogár részletei elképesztőek, még a léghűtéses motorja is megvan!

Zseniális, amit a Legónál művelnek, a színes építőkockákat már félve lehet játéknak nevezni, főleg a múltkor látott Porsche 911 GT3 után. Mondjuk a Lego Technik mindig is komolyabb, sokszor valóban működő készleteket dobott piacra, de az alapcég is meglepett már minket párszor. Mint például most az új készletével, amiből egy világoskék Bogárhátút rakhatunk össze. Olyan részletekbe menően tervezték meg, hogy nemcsak a stílusos barna kárpitozású utasteret építhetjük meg, de a csomagteret és a motorteret is, mindkettőt tartalmával együtt.
Rettentő nehéz egy Bogarat lemodellezni, készüljön műanyagból, fából, vagy papírból, a domború karosszériaelemek mindig nagy fejtörést okoznak. Ugyanakkor státuszszimbólum, ezért valahogy meg kell oldani, sok alkatrészt kimondottan ehhez a készlethez terveztek és gyártanak a Legónál. 1167 darabból kell összerakni, olyan apró részletekre is ügyeltek, hogy meglegyenek a korhű dísztárcsák, a csomagtéren húzódó ív és a kerek tükrök, de a kiálló indexek is az első sárvédőkön. A komplett tető levehető, így az utastérbe is beláthatunk, ahol dönthetők az ülések és egy titkos rekeszben még egy törölközőt is elrejthetünk. Ha már törölköző, a strandra kell hűtőtáska és szörfdeszka is, ezek a stílusos és korhű tetőcsomagtartón utaznak. Szép folytatás ez a piros-fehér hippibusz és a brit verseny zöld Mini Cooper után, - ez itt a reklám helye, de talán közérdekű - augusztus 1-től kereshetjük a Lego üzleteiben.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?