A kínaiak már ezt is gyártják: Volvo S90

Modellként bukott le az új nagy Volvo, az S90

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most az egyszer nem valami ordas nagy koppintásról van szó. Idő előtt lebukott a Volvo S90, amit műanyagból, Ázsiában már gyártanak.


Legutóbb a Bentley Bentayga vitrinbe való változatáról terjedtek el képek. Az a makett is egy kínai gyárban készült, de a Volvo legújabb nagy limuzinját is ott fröccsöntik.
Hirdetés
Az S80 már nem mai csirke, 2006-ban mutatták be, így utódja, az S90 jövőre esedékes bemutatásakor már tíz éve lesz piacon. Ha valami, akkor ez már önmagában indokolja, hogy nagyon várjuk az S90-est. Emellett innovatív technikákat is fog kapni és a cég legfrissebb dizájnfilozófiája szerint tervezik a külsejét. Ez utóbbit már most megnézhetjük. A kínai gyárban valaki egy telefonnal lőtt pár rossz minőségű fotót az S90 modellautóról, rögtön kettőről is. A fekvő T-betű a lámpákban már ismerős más modellekről. Az új S90 lejtősebb tetővonalat kap az S80-nál, és picivel nagyobb is lesz nála.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 13:44
    Permalink

    Megérkezett végre a “Bálna-Volvo”. Furcsa lesz, hogy az S-osztály kategóriájában immár a Volvo is ott lesz. De az a gyanúm, ebből csak Kína meg az USA fog kapni.

Vélemény, hozzászólás?