A Mansory elintézte a legszebb Range Rovert is

Hogy lesz nagyon drágán csúnya autód? A Mansory által!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szinte már hagyomány a Mansory-nál, hogy a drága autókból még drágábbat faragnak, miközben a jóízlést a bokor alá dobják. Íme a Velar, karbonba és olcsó LED-ekbe mártva.


Időről-időre bebizonyosodik, hogy a Mansory-nál már nem lesz jobb a helyzet jóízlés terén, avagy van az a mértékű különcség, ami már csúnya, de van, aki megfizeti. Luxusautókhoz kínált átalakítókészleteiket most a Range Rover Velarhoz készülttel bővítették. A brit luxus SUV csodásan lesimított formáit a tunigműhelyhez hű megoldásokkal dobták fel. Vagyis van temérdek karbonszálas műanyag kiegészítőelem, többek közt a teljes géptetőt is kicserélik, de kap egy tisztességes diffúzort, hátsó légterelőt, első szoknyát, küszöböket is.
Hirdetés

A külső drabális, bár van szép gyári nappali menetfény, a kedves ügyfél kap még néhány olcsó LED-sort az első lökhárítóba a biztonság kedvéért. 22 colos kerekeivel a Velar gyárilag is kicsit karikatúrának néz ki, a Mansory viszont 23-as könnyűfém tárcsákat rak rá, az autó formavilágától teljesen eltérő stílusban. A műhely azt is említi, hogy 45 lóerőt dobnak bármelyik motor teljesítményére egy újraprogramozott kompjúter, valamint egy teljes rozsdamentes acél kipufogórendszer segítségével. Talán jobb is, hogy a beltérről nincs fotó, állítólag annak is átdolgozzák minden négyzet-centiméterét, saját anyagaikkal vonják be, új fazonú varrásokkal és különböző színekkel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?