A nagymama, aki hobbiból Porschéval csapatja

Az idős hölgy nem a cérnát fűzi, hanem a Porschét, kanyarról kanyarra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az idő nagyon is számít, de nem az, ami a személyin szerepel, hanem amit a stopper mutat. A múló másodpercek ellen az egyik legjobb fegyvert választotta a nagymama, szabadidejében egy 911 GT3 RS volánját tekeri.

Nem mindennapi szereplőre lettek figyelmesek az Észak-Olaszországban fekvő Monza versenypályáján autózók. A boxutcában egy idősebb hölgy szállt be egy GT3 RS volánja mögé, majd hajt ki a versenypályára, amely esemény egy autós youtubernek köszönhetően a világhálóra is felkerült.
Hirdetés
A szóban forgó modell a 991-es generációba tartozó 911-es, abból pedig a pályára optimalizált GT3 RS. A hölgy úgy tűnik, hogy a maximumra törekedett, a 991.2-es szériába tartozó, azaz frissítés utáni modell még az elődjénél is erősebb lett, itt a 0-100 tényleg csak egy szempillantásnyi idő, másodpercben kifejezve 3,2, ami a második legkisebb érték a 991-es szériában. A négyliteres, hathengeres turbómotor 520 lóerő és 470 Nm leadására képes, az 1430 kilós sportkocsi maximális sebessége 312 km/h. A Nürburgringen gyári pilótával 6 perc 54 másodperc alatt ért körbe a modell, ami a bronzérmes helyre elég, ha a valaha készült összes Porschét nézzük. Sajnos a hölgyről még nem derítettek ki semmilyen információt, pedig érdekes kérdés, hogy vajon miért ezt a hobbit választotta, illetve van-e valamilyen versenymúltja, mert szemmel láthatóan nem idegen tőle a kanyargó aszfaltcsík és a sok száz lóerő.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?