A nap lúzere: kamera előtt lopott BMW-t

Balek vagy nem, de a BMW-t elvitte

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Autót lopni kulccsal könnyű, viszont remélhetőleg tolvajt fogni sem nehéz fotó alapján, ugyanis őt pedig kamera rögzítette.

[kepallobal=404080]...kikereste egy BMW X1 kulcsát, s azzal vitte el a komoly gyári védelmű SUV-t[/kepallobal] Régi trükk, hogy kellő magabiztossággal szinte bárhol, bárki előadhatja, hogy ő bennfentes, de olyan másodpercek is elcsíphetők minden óvintézkedés ellenére, hogy a tolvaj senkivel sem fut össze fényes nappal. Így történt ez tegnap, a Jász-Plasztik Autócentrum fóti telephelyén is: a tolvaj bement, leemelte egy BMW X1 kulcsát, s azzal, rendszám nélkül, annak helyén JP Használtautó felirattal útnak indult. Vélhetően hamar feltette a csomagtartóba rejtett eredeti plakettet (JPH-797), de jó eséllyel másik, nem körözés alatt álló táblát szerelt inkább rá.
Talán azt gondolta, hogy mázlija volt, hiszen nem látta senki sem, ám arra úgy tűnik, nem gondolt, hogy kamerákkal is szokás védeni az értékeket. Lehet persze, hogy gondolt rá, talán kereste is, hiszen a mellékelt fotón mintha bele is nézne abba.
Így ez utóbbi kép alapján érvényes a felhívás: aki felismeri a képen látható személyt, jelentkezzen a JP Autó fóti márkaképviseletének vezetőjénél a +36-20-400-3447 telefonszámon, a nyomravezetőnek magas összegű pénzjutalmat ajánlanak.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?