A nap videója: álomautók padlógázon

Így üvölt a város közepén egy halom szuperautó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vigyázat! Negyed órára garantáltan beszippant, de ezt kár lenne kihagyni! Több ezer lóerő és dobhártyarepesztő üvöltés a videóban. Fülhallgató kötelező!

Ritka az olyan alkalom, amikor egy tömött város kellős közepén láthatunk és hallhatunk sportkocsikat nyélgázon közlekedni, persze legális keretek között. Itthon, Budapesten a Nagy Futam ad hasonló szórakozást, most viszont a belga tengerpart egyik városából hoztunk csodálatos videót. Az évente rendezett Zoute Grand Prix verseny egyik állomásán vagyunk, ez a Flying Sprint nevű feladat. A verseny keretein belül többféle ágazatban rendeznek eseményeket, a Flying Sprint gyorsulás a GT Tour egyik betétfutama. A feladat egyszerű, viszonylag rövidtávon a lehető legmagasabb sebességet kell elérniük a versenyzőknek.
Hirdetés
Ebben az esetben a végsebesség nem igazán számít, a kocsi gyorsulása, illetve a rajtautomatika megfelelő használata a döntő. Többen használják is, viszont az adatok csak a versenyzőknek fontosak, a hangélmény viszont a nézőknek, amiből hatalmas adagot kapnak. Csodás, ahogyan a Mercedes V8-asai mélyen dörmögve, a Ferrariké vonyítva, a Porschék boxerei pedig üvöltve próbálják a környék ablakait összetörni. Sajnos odaégett egy gyönyörű Giulia QV kuplungja, a legtöbben viszont szépet rajtoltak. Megéri erre a negyed órára kicsit hátradőlni, csak hagyják magukat beszippantani a fantasztikus hangok örvényeibe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?