A neve Bond. Nem James, Clubman Street

Igényes különcöknek: Mini Clubman Bond Street

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bond Street utónévvel egyedi Clubmant mutat be Genfben a Mini. A London-tematikájú rétegmodell igényes-pezsgős lesz.

A Mini a márciusi Genfi Autószalonon fogja bemutatni a képeken látható, egyedi megjelenésű, különleges és limitált kiadású Clubmant - a BMW-féle prémium rétegmodellhez újdonságként rendelhető felszereltség neve Bond Street lesz.
A Clubvan furgonjával még frissnek számító, de személyautósan szép lassan kiöregedő Clubman ugye egy furán ötajtós jószág (a vezető oldalán egy, tőle jobbra két nyílászáró figyel, a hátfal meg kétszárnyú), az utónevet pedig a londoni Váci utca ihlette, s nem a szintúgy brit/angol 007-es titkosügynök.
Hirdetés
A csomagban a fekete vagy fehér fényezéshez pezsgőszínű tető, tükör, C-oszlop, csíkozás, kívül-belül még pár betét és logó, továbbá például bőrbe varrt műszerfal és spéci 17 colos alufelni dukál, s hozzá négyféle, két-két benzines és dízelmotorból válogathat a kedves vevő - ezek a 122 lóerős Cooper, a 184 lovas Cooper S, valamint a 112/143 lóerős Cooper D és Cooper SD kivitelek alapból manuális, felárért ugyancsak 6 fokozatú automata váltóval.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?