A Photoshop jól áll a Logannak is

Magyar kupétanulmány a Dacia Logan alapjain

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sajnos egyelőre nem tervezik bemutatni, de igen jót tenne a Dacia imidzsének. A képeken szereplő autó a magyar dizájner, X-Tomi munkája.

HirdetésForrás: X-Tomi Design[/url]
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 14:57
  Permalink

  X-Tomi szép a gép.Nekem tetszik.
  Az elfogultságról egy régi de igaz történet.Amikor a DAEWOO ESPERO még új volt mi kis hazánkban a szomszédom autójában ülve (BMW E36) a felesége a hátsó ülésről meglátva egy DAEWOO ESPERO-t megkérdezte mi ez a szép autó mire a férje rávágta az új BMW drágám.Hú de jó volt az ismételt reakció.Majd megszólaltam az igazsággal és jött a ,hogy néz ki ez a sz@r .Sajna a mi kis hazánkban sokaknak a név az mindenekelőtt.HA JÓ HA NEM.

 • 2017.10.29. at 14:57
  Permalink

  Nem tudom miért kell ilyen elfogultnak lenni azért mert dacia jel van rajta. Ha subaru jel lenne rajta valószínű hogy 3-5 millióval többe kerülne. Ha ezt el kell vinni kötelező szervizbe tuti, hogy nem fogja olyan mértékben megkopasztani a pénztárcánkat mint sok más új szalonautó. Ha valaki tud vezetni és karban tartja az autóját rendesen, akkor az menni fog, függetlenül attól, hogy milyen márkajelzést kapott. Tipikus magyar felfogás ez az egész, ami miatt sokan csak röhögnek rajtunk európa más országaiban. Érdekes, hogy a Skodáról nem nyilatkoznak így, pedig az is ugyanolyan hulladék volt régen a maga módján mint a dacia.
  Nekem tetszenek a dacia új modelljei, és ha tehetném vennék is. És nem érdekel mennyit veszít az értékéből, mert ha tetszik és vigyázok rá, akkor 10 évig megtartom. És ha már a magyar mentalitásnál tartunk, akkor azt se felejtsük el hogy nem mindegy ki fingik bele egy autóba először.

 • 2017.10.29. at 14:57
  Permalink

  Ha a Dacia jel helyére mondjuk Subaru csillagokat fotosoppoltak volna az elejére, hátuljára, már mindenki rohanna a szalonokba, hogy mikor lehet kapni.

Vélemény, hozzászólás?