A Skoda Octavia után a Fabia és a Superb is megújul

Bevált típusairól sem feledkezik meg a Skoda

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kétségtelen, hogy manapság a Kodiaq a legnagyobb dobás a Skodánál, ám közben a régi típusok frissített változatai is róják már próbaköreiket.

Úgy látszik, az Octavia után a két éve bemutatott Fabia esetében is közeledik a megújulás. Az álca ellenére is úgy tűnik, hogy a Superbét idéző orrkialakítással jön majd a kis Skoda, illetve a felragasztózott kamera az extralista bővülését sejteti. Talán sávelhagyásra figyelmeztető rendszert vagy távolságtartós tempomatot kap a Fabia. Az sem kizárt, hogy már az 1,2 literes erőforrást váltó, háromhengeres 1.0 TSI egység dolgozott a kémfotókon látható autóban. Ezt a motort az Octavia is megkapja majd.
Hirdetés
A Fabia mellett a Skoda Superb álcázott példánya is az Alpok útjait rója, holott ezt a típust csak tavaly dobták piacra. Valószínűleg még nem is a talán majd 2018-2019 táján esedékes megújulás újdonságait hordozó prototípust kapták lencsevégre. Inkább a kínálatot bővítő sportos modellt, netán az új RS-t bújtatták álcázott karosszériába? Ezen is feltűnt a plusz kamera a tetőn, ami újfajta vezetői asszisztenst feltételez, illetve néhány fotón utánfutóval és komoly terheléssel látható az autó. Lehet, hogy már a Párizsi Autószalonon választ kapunk ezekre a kérdésekre is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?