A Tesla Model 3 rejtett énjét mutatja meg a Vosteiner

Elsőre ki sem néznénk a Model 3-ból, mire képes, a Vorsteiner szettje rávilágít a lényegre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egészen addig nehéz elképzelni, mire képes egy Tesla Model 3, amíg saját bőrünkön nem tapasztaljuk meg. A szolid külső elrejti a teljesítményt, a Vorsteiner ezen segít.

Általánosan igaz az erősebb villanyautókra, hogy egészen addig nehéz elképzelni a menetdinamikájukat, amíg meg nem tapasztaljuk. A Tesla által használt végtelenül letisztult és elegáns dizájn sem épp azt sugallja, amire az autóik képesek. Persze, a lényeg alapvetően nem is az, hogyan gyorsul, viszont az egyik leglenyűgözőbb tulajdonságuk a 0-100-as sprintidő, ami a Model 3 Performance kivitele esetében könnyedén 3,3 másodperc is lehet. Irányíthatósága, úttartása is könnyen említhető a kategóriatársak között, ám aki mutatni is szeretné, hogy mit is tud a Model 3, azoknak eddig nem volt megoldás, most rajtuk a Vorsteiner tud segíteni.
Hirdetés

A hajtáson semmit nem változtat a német műhely, nem lesz sem gyorsabb, sem erősebb az átalakítással, ám jelentősen látványosabb lesz, sportosabb külsőt kap. A Vorsteiner szettjétől ráadásul nem csorbul túlzottan a Model 3 elegáns külseje, jól áll neki a pici ültetés, valamint a vékony karbonszálas műanyag légterelők és küszöbök, továbbá a vékony küllős felnik is. Nagyobb átalakítást kap a hátsó lökhárító, ide egy diffúzor-imitáció kerül, ami vélhetően nem tesz hozzá sokat az autó úttartásához, mivel a Model 3 alja alapból is szinte teljesen sík. Funkciójában nem ad sokat az autóhoz, ugyanakkor azt nem részletezték, hogy a futóművel is csinálnak-e valamit, ha igen, akkor a keményítéstől sokat javulhat az úttartás, amivel fokozódhat a vezetési élmény.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?