A Volkswagen Lego múltja és jelene

Lego makettel kedveskedett rajongóinak a Volkswagen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Méretarányos érdekességeket mutatott a Volkswagen Chicagóban. A múlt és a jelen összehasonlításaként a T1-est és az új Atlast is megépítették.


A Volkswagen T1-es Lego mikrobuszt már jól ismerjük, a szédítő modell már jó ideje elérhető a Lego polcain. Amit Chicagóban mutatott, azt viszont nem, egy komplett diorámát állítottak össze 20 000 építőkockából, amin a márka múltját és jelenét is megépítették. A múlt a T1, a jelen pedig az új Atlas, bár a fehér modell lehetne lényegében bármi. Ebből is látszik, mennyire jellegtelen most a Volkswagen formaterve, a klasszikusokat viszonylag hamar fel lehet ismerni egy ilyen elnagyolt modellről is, míg az Atlas, csak egy nagy fehér tégla.
Hirdetés
Szerencsére inkább a régi modelleket elevenítik fel a Lego Ideas oldal amatőr tervezői. A T1 mellett már kapható a Bogár is, stílusos kiegészítőkkel, mint a hűtőláda és a szörfdeszka, emellett persze annyira részletes is a modell, amennyire csak lehet. Az is jó hír, hogy a néhány hónapja felkerült 1-es Golf GTI Lego modell elérte a szükséges 10 000 kedvelést, így a vezetőség elé kerülhet a terv. A helyzet biztató, a modell végtelenül részletes, és ügyesen oldotta meg a jellegzetes apróságokat, így azonnal felismerhető és rendkívül mutatós.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?