Ajándék Suzuki a legbelevalóbb női sofőrnek! Vajon kié lesz?

Bárki indulhat a legjobb női sofőrnek járó Suzukiért

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nemrégiben bemutatkozott a Suzuki Splash frissített kiadása. A legjobb hazai női sofőr ingyen kap egyet belőle.

Miként arról nemrégiben írtunk, megújult a Suzuki Splash. A ráncfelvarrott miniautó népszerűsítésére pedig valódi autóversenyt szervez a Magyar Suzuki, a fődíj nem meglepő módon egy példány az esztergomi miniautóból. Versenyezni szintén a Splash volánja mögött kell, illetve lehet. Vigyázat, a mérkőzés erősen diszkriminatív, csakis nők jelentkezhetnek, közülük azonban életkortól függetlenül bárki, aki érvényes B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik.

A versenyre augusztus 25-ig lehet regisztrálni a www.jolvezetek.hu weboldalon. Az adatfelvétel után a Suzuki gépezete a legközelebbi márkakereskedésbe invitálja a hölgyeket, akik egy tesztvezetésen ismerkedhetnek a Splash-sel, itt még semmiféle különösebb mutatványra nincs szükség, mindösszesen augusztus 29-ig ki kell próbálni a megújult modellt. Szeptember elsején, szombaton aztán országszerte elődöntő - már valódi verseny - várja a hölgyeket országszerte a kereskedésekben, a továbbjutók pedig két héttel később, szeptember 15-én a Magyar Autóklub vezetéstechnikai pályáján mérhetik össze tudásukat. A legügyesebb női sofőr, függetlenül attól, hogy mivel érkezett, egy új Suzuki Splash-sel térhet majd haza.
Hirdetés
Ruska Viktória, vállalati kommunikációs vezető a Suzuki legjobb női vezetőt kereső versenyéről: „A nevezésnél az érvényes jogosítvány megléte az egyetlen kritérium, ezért bármilyen korú hölgy jelentkezhet a profi sofőröktől az alkalmiakig, a friss jogsisoktól a rutinosakig, de lesznek olyan feladatok is, ahol nem a rutin, hanem az igazi nőies, alapos hozzáállás jelent előnyt. Azért inkább a tükörből tolatást, semmint a tükörben sminkelést értékeljük majd…”
„Persze mondhatja bárki, hogy a már Splasht vezetők előnyben vannak, de aki igazán jól vezet, minden autóban bizonyítani tud. Szeretnénk, ha a nők ténylegesen igazolnák, hogy minden előzetes vélekedéssel ellentétben rátermett sofőrök!”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?