Álca alatt a Nürburgringen az elektromos Audi A6

Szinte eltűnik a fólia alatt, annyira rejtegetik az Audi A6 e-tront

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Nordschleife versenypályán tesztelte az elektromos A6 prototípusát az Audi. A fólia egyelőre még szinte mindent takar az autón, csak a sziluett látható.

Minden bizonnyal A6 e-tron néven kerül majd a kereskedésekbe az Audi által épp tesztelt elektromos szedán, mely kombi változatban is elérhető lesz. Az Automedia kémfotósai által elcsípett A6 prototípus szinte alig tér el a tavaly áprilisban bemutatott koncepciótól, a jelenlegi A6 szériától már annál inkább.
Hirdetés
Az álca miatt nem sokat látni a valós tartalomból, de az már ezekből a felvételekből kivehető, hogy az első fényszórót teljesen átrajzolták az Audi mérnökei a jelenleg futó, még belsőégésű motoros generációhoz képest. A villanyhajtású A6 természetesen a PPE platformra épül, melyen a Porsche Macan EV-vel és a Q6 e-tronnal is osztozik. A teljesítményadatokról természetesen még semmit sem tudunk, de állítólag akár 700 kilométeres, tisztán elektromos hatótávot is várhatunk a modelltől.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?