Alig indult be, ezért könnyű volt lekapni a Mustang GT350-et

Ford Mustang Shelby GT350: gondok az indulással

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mustang készülő legerősebb változata alig akart beindulni, így könnyű volt lefilmezni. Azért 5.2-es V8-asa elég jól röfög.


Vannak azok a kémvideók, ahol alig érik utol a készítők a tesztautót, de itt nem ez történt. John Keep YouTube felhasználó a videó alapján nagy autórajongó. Michiganben kapta le az álcázás ellenére is felismerhető Mustang prototípust.
Hirdetés
Nem volt nehéz dolga, a tesztsofőrnek ugyanis percekbe tellett, mire végre be tudta röffenteni a legerősebb Musatng V8-asát. Volt némi gond a motorral, ami a legfrissebb hírek szerint egy feltöltés nélküli 5.2-es V8-as lesz. A természetesen meg nem erősített és még véletlenül sem hivatalos adatok róla: 600 lóerős teljesítmény és mintegy 580 Newtonméter nyomaték. A jelenleg kapható legerősebb Mustang a GT, 5,0 literes V8-asa 441 lóerős. A 600 lóerős Shelby GT350 jövőre fog bemutatkozni, de nem ő lesz a sorozat csúcsa. Jönnie kell majd még egy ennél is erősebb változatnak, ami odapiríthat a 707 lóerős Dodge Challenger SRT Hellcatnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?