Aranyszínben pompázik a DS új Formula-E versenyautója

A Formula-E egyik legsikeresebb csapata rikító festéssel áll rajthoz a következő szezonban

Felfedte a 2024-es festését a DS, amellyel a Formula-E kerek évfordulós, tizedik szezonjában mérettetik meg magukat, rögtön két világbajnokkal az autók volánjai mögött.

A Formula-E a következő évben már a tizedik szezonját futja, ez idő alatt pedig hosszú utat járt be a sorozat. Az egy évtizeddel ezelőtt indult autóverseny mára világbajnoki státuszba emelkedett, a DS pedig az egyik legsikeresebb csapatnak mondhatja magát, hiszen 4 bajnoki címet zsebeltek be a kilenc évad alatt, 16 győzelemmel és 47 dobogós helyezéssel. A versenyzők ismeretében kijelenthető, hogy idén is az első helyet célozza a márka a Penskével közösen, hiszen két korábbi bajnok, Stoffel Vandoorne és Jean-Eric Vergne terelgeti majd a DS E-Tense FE23-at. A tizedik évad szezonnyitóját ugyan csak januárban rendezik Mexikóvárosban, a mezőny már most októberben kollektív tesztet bonyolít a spanyolországi Valenciában, így a DS is leleplezte a jövő évi festését.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?