Átadták az első kínai Qoros 3 Sedant

Hat évvel a gyáralapítás után büszke gazdája átvette az első Qoros-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ünnepélyesen nyújtotta át az első Qoros 3 kulcsait a márka alelnöke. A fiatal vevő belsőépítész, talán nem is véletlenül.


A Qoros 3 első vásárlója Yu Min, 27 éves belsőépítész. A képen mellette álló őszes úr a Qoros cég alelnöke. Volker Steinwascher adja át az autó kulcsait egy sanghaji szalonban, ahová az átadóünnepséget szervezték. A vevő elmondta, azért a Qoros 3 Sedant választotta, mert szereti az újdonságot, továbbá szimpatikus neki a fiatal márka filozófiája. Bízik az autó mögött lévő mérnöki munkában és a stílusra is figyelt; makadámdió-barna színben rendelte meg autóját.
Hirdetés

A kínai gyártású szedánt először tavaly Genfben láttuk, azóta megszerezte az európai értékesítéséhez elengedhetetlen jó törésteszt eredményt és a Qoros-nál már tervezik az újabb modellt. Mivel európai árát még nem tudjuk, így nehéz lenne itteni piaci esélyeit latolgatni. Talán nem véletlen, hogy épp egy belsőépítész az első vevő. Mindenesetre, ha csak a formáját nézzük, fel tudja venni a versenyt az itthon már kapható szedánokkal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?