Átlépi az 500 forintot a benzin átlagára is!

Szerdán eljön a nap, amikor a benzin ára is 500 forint fölé emelkedik

Hát ez a pillanat is eljött, pontosabban eljön a hét közepén. A 95-ös benzin átlagára átlépi az 500 forintot!

Habár nem jelentős mértékben, de tovább emelkedett a Brent típusú olaj ára az elmúlt héten, ami már önmagában is előjele lehetne a hazai üzemanyagárak emelkedésének, de mivel a forint is gyengült, borítékolható volt az újabb áremelés. Igaz, csak a benzin esetében tapasztalhatjuk majd az drágulást.
Hirdetés
A Holtankoljak.hu információi szerint szerdán a 95-ös benzin átlagára átlépi az 500 forint/litert, miután bruttó 5 forinttal drágul. Így átlagosan 501 forint/litert kérnek majd érte. A gázolaj átlagára viszont nem változik, továbbra is 512 Ft/liter lesz. Természetesen továbbra is érdemes jól megválasztani a tankolás helyét, hiszen a töltőállomások árai között még mindig jelentős az eltérés.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2021.10.28. at 14:21
    Permalink

    Emlékeztek még a “Taxis” BLOKÁDRA ?? Akkor úgy tudom ötven forint volt litere…..Utcára ment mindenki…Sok szegény volt akkoriban…Ez indokolta a kivonulást..Most már sorra tankoljuk a háztartásban található autóinkat…….

Vélemény, hozzászólás?