Augusztus utolsó napján is drágulnak még egyet az üzemanyagok

Szerda után pénteken is egyformán drágul a benzin és a gázolaj

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az iskolakezdés előtt még tovább emelkednek az üzemanyagárak. Miként szerdán, úgy pénteken is azonos mértékű, de már csak enyhébb ártöbblet érkezik.


Miként arról beszámoltunk, szerdán 3-3 forinttal emelte a benzin és a gázolaj literenkénti árát a MOL, amivel a 95-ös átlagára ismét lélektani határ, 400 forint fölé emelkedett. Pénteken, azaz augusztus utolsó napján a Holtankoljak.hu információi szerint újabb, de a szerdainál szerényebb mértékű drágulás következik, további 2-2 forinttal emelkednek az üzemanyagárak.
Hirdetés

A hét végétől így a 95-ös benzin literenkénti 403, a gázolaj 410 forintos átlagáron lesz tankolható. Természetesen továbbra is igen jelentős, akár literenkénti 50 forintos árkülönbségek adódhatnak az egyes töltőállomások között, így a drágább helyeken, például az autópályák mentén az egykori - 2012-ben adódott - átlagár szerinti 450-451 forintos szintet túllépő árakkal is találkozhatunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?