Augusztusra tuti kész lesz a Mercedes C kupé

Alig álcázva fotózták le a Mercedes-Benz C-osztály kupét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A legerősebb AMG változatot még talpig álcaruhában mutatta meg a gyár, de a C kupét kis tojáshéjjal a fenekén elcsípték a lesifotósok.

A Mercedes-Benz legújabb középkategóriás kupéja nem hagyja nyugodni a kedélyeket és az autós szakmát sem. A tavaly bemutatott W205-ös sorozat kupéjáról sokáig ment a találgatás, de mostanra biztos, hogy egy mini S-osztály lesz ő is. A brutális erejű Mercedes-AMG C 63 Coupé alatt is van ám élet, így nem kérdés, hogy az augusztusban bemutatkozó alapváltozatok is adnak okot az izgalomra. A legfrissebb kémfotókon megnézhető bordó autó nem hagy semmi kétséget. Világos, hogy a tervezők célja a legújabb C-osztállyal nem volt kevesebb, mint a BMW 4-es és az Audi A5 porba alázása.
Hirdetés

Ehhez bevetettek mindent: hátrafelé lejt a tető, jó lapos szögben áll a hátsó szélvédő, hogy ahogy Gorden Wagener, a gyár dizájnvezetője mondta, ez legyen a legmenőbb C változat. A képeken látott próbadarab valószínűleg a legsportosabb AMG Line kivitel, mélyre húzott lökhárítóval és ötküllős felnikkel. Az elődjéhez hasonlítva nem csak formásabb, de jobban vezethető is szeretne lenni a C kupé. Állítólag alacsonyabbra tervezett tömegközépponttal és a sportosság felé elhangolt futóművel fog jönni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?