Hirdetés

Autó adás-vétel helyett emberrablás

Emberrablás és bántalmazás lett az autó eladásából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Autót akart eladni egy 25 éves fiatalember, végül emberrablás és bántalmazás, zsarolás lett belőle. Tanulságos történet következik.

Az autó tulajdonosát egy házban kötözték meg és ütlegelni kezdték, amíg alá nem írta az adás-vételit és egyéb, valótalan tartalmú dokumentumokat (Fotó: police.hu)

Egy 25 éves bajai férfi eladásra kínálta az autóját. Egy potenciális vevővel találkozott, hogy megmutassa az autót, majd egy próbakört tettek. Ennek során a leendő tulaj megkérte, hadd próbálja ki ő is a kocsit, amelynek az autó gazdája eleget is tett. Nem kellett volna. A tesztvezetés során a vevőjelölt megállt egy helyen, ahol további két társa pattant be az autóba. Már ekkor elkezdték bántalmazni az eladót, majd egy csávolyi házhoz mentek.

Hirdetés

Itt várta őket a banda negyedik tagja. Az autó tulajdonosát egy székhez kötözték, száját betömték és tovább bántalmazták. A szabadulás ára az adás-vételi aláírása, egy tartozás elismeréséről szóló dokumentum volt, és egyéb valótlan tartalmú papírokat is aláírattak. A sértett a szabadulást követően azonnal feljelentést tett a rendőrségen, a négy fős bűnbandát 24 órán belül elfogták, akiket előzetes letartóztatásba helyeztek.

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?