Az év minden napjára jut egy Opel Vivaro

365 Opel Vivaróból lett falugondnoki busz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pontosan 365 kistelepülés választotta az Opel Vivarót falugondnoki busznak. E héten az utolsó példányokat is átadták.


Sikerrel szerepelt az Opel az idei Falugondnoki programban. Az Európai Unió Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapjából származó forrásokra lehetett a kistelepülések (5000 főnél kisebb lélekszámú) önkormányzatainak és non-profit szervezeteinek pályáznia egy olyan közbeszerzés keretében, amely meghatározta, milyen kisbuszok vásárlását lehet ily módon finanszírozni. Az Opel palettájáról a Vivaro Combi került be ebbe a körbe, a sikerrel pályázó kistelepülések közül mintegy négyszázan választották ezt a modellt. A kilencszemélyes Vivarók közül többet a vásárló igényeinek megfelelően alakítottak át: volt, amelyiknél csak egy vonóhorog szerepelt az extralistán, de volt olyan Vivaro, amelyet teljesen átalakíttatott az Opel Magyarország, hogy mozgáskorlátozottak szállítására, kerekes székek rögzítésére is alkalmas legyen.
Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója az átadáskor a következőket mondta: „Fontosnak tartjuk, hogy valamilyen formában mi is hozzájáruljunk a vidéken, kistelepülésen élők életminőségének a javításához, támogatjuk a Falugondnoki Program célkitűzéseit. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy közel 400 pályázó választotta a Vivaro Combit és azt az Opel által biztosított ötéves szolgáltatáscsomagot, amely kiterjesztett garanciát és biztosítást is tartalmaz.”
Hirdetés

A magyar személyautópiacon az Opel továbbra is őrzi első helyét 11,58 %-os piaci részesedéssel. A cég november 20-án nyitott márkakereskedői hétvége keretében mutatja be a nagyközönségnek az új Astrát, amelytől azt várja, hogy további lendületet ad az értékesítésnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?