Az új, csinos egyenarcot kapja majd a VW Touran is

Ilyen lehet a Volkswagen Touran

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyelőre csak nem hivatalos rajzokon látható a harmadik generációs VW Touran. Erényeit és kompakt méreteit megtartja, de műszakilag új.


A Touran első generációját 2003-óta építették az ötös Golffal közös műszaki alapokra. 2007-ben volt modellfrissítés, jöttek új motorok, 2010-ben meg az autó nagy részét teljesen átdolgozták. Ha úgy tetszik, az a második generáció, ez a harmadik viszont új padlóvázat is kap, a hetes Golf MQB-ját. Az újabb technika hozadéka, hogy jó 100 kilogrammal könnyebb lesz az elődjénél. Az újabb turbómotorokkal együtt ez kisebb fogyasztást és jobb vezethetőséget ígér.
Hirdetés


A pletykák szerint a tengerentúlon is forgalmazni fogják, és legkorábban a jövő év végen mutatkozhat be. A spekulatív képek az álcázott próbakocsik fotói alapján készültek. Az új Touranon határozottabb élek lesznek, és egy lendületesebb, a korábbinál kevésbé buciformát fog kapni. A kötelező sportosítás és crossoveresítés jegyében lesz belőle Cross Touran is, s ha igazak a hírek, összkerékhajtást is kap.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?