Bajor külsőbe bújt a BMW M3

Különleges fényezésű BMW M3 a müncheni sörfesztivál alkalmából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Münchener Wirte névre hallgat az a dizájn, amely egy BMW M3 karosszériáját díszíti. A bajorok ünnepi hangulata ezúttal a sportos limuzinon is megjelenik.


A BMW mindössze egyetlen darabot készített el abból az M3-asból, amely egyedi fényezést kapott. A helyi motívumok letagadhatatlanul bajor autóvá formálják az általunk is imádott 431 lóerős limuzint. Megtalálható a kék-fehér fonott kötél, München nevezetesebb épületei és a bajor homlokzat. Elmaradhatatlan bajor szimbólum az Oktoberfest Wiesn-Schänke sörsátra, amely szintén felkerült a karosszériára.
Hirdetés

A külső megjelenés egyébként nem új, 1981-ben már készült egy hasonló fényezésű BMW M1 Procar. Akkoriban Walter Maurer volt a felelős annak megalkotásáért és most is ő készítette el a terveket. Elmondása szerint teljesen különböző a két autó, a dizájnt ugyanakkor egyszerű volt átültetni a kétajtós M1-ről a négyajtós M3-ra. A vidám hangulatú M3 Limousine a BMW Weltben tekinthető meg az Oktoberfest ideje alatt, azaz szeptember 19. és október 4. között.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?