Bentley Continental GT karbon karosszériával

Imperium Bentley Continental GT

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Imperial-féle átalakítás a Bentley Continental GT esetében az eredeti karosszéria-elemek karbon panelekre cserélésével kezdődik.Nem lehet túl jó érzés, amikor a drága pénzen megvásárolt luxusautónkból szembe jön egy másik példány az utcán: ha már annyit (a Bentley Continental GT esetében mintegy 40 millió forintot) költöttünk, jó tudni, hogy valami exkluzív tárgyat vettünk a pénzünkért. Még egy szuperkupéval is megeshet mindez, de ha mindenképp el akarjuk kerülni a találkozást, érdemes a személyre szabott modelleket kínáló tuningműhelyek valamelyikébe ellátogatni.
A képeken látható Bentley Continental GT átiratot az Imperium nevű cég készítette, s rögtön jelentős súlycsökkentéssel indult a program, a fém karosszéria-elemeket karbonszálas műanyag panelekre cserélték, és néhány módosítással, mint például az első lökhárítón található légbeömlő nyílások megnövelésével megvadították az alapvetően eleganciát sugalló formát. Az egyedi felniket is az Imperium szerelte az autóra, és bár a pontos méret nem ismert, jól látszik, hogy éppen csak elférnek a kerékjáratokban. Az átalakítás árát sem hozták nyilvánosságra, de kiemelték, hogy évente maximum pár darabot készítenek a speciális Continentalból, így feltételezhető, hogy nem adják olcsón a könnyített, vadított karosszériát, és minden mást, amit a vevő megkíván.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?