Benzinnel lett fürgébb a villanyos Cayenne

Hibrid Porschét tuningolt a német SpeedART műhely

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autógyárak nyomják a hibrideket, így a tuningszakma figyelme is ezek felé fordul. A SpeedART a Porsche Cayenne Hybridet bolondította meg.

Aki hibridet vásárol, annak a kevésbé környezetszennyező működés, illetve az alacsony fogyasztás a fő szempont. Elméletileg. A SpeedART tuningcég szerint ugyanis a Porsche Cayenne Hybrid vásárlók mindennél jobban szeretik a nagy teljesítményt, így kezelésbe vették az autót. A SpeedHybrid névre keresztelt végeredmény egy retro-matrica dekorációval megbolondított szabadidő-autó lett. A háromliteres, kompresszoros V6-oshoz nyúltak csak hozzá, a teljesítményt 333-ról 407 lóerőre emelték, így a rendszerteljesítmény immáron 450 a korábbi 380 lóerővel szemben. Ennyi erő már elég ahhoz, hogy az autó 6,0 másodperc alatt (széria 6,5 sec) gyorsuljon 0-100 km/órás tempóra, illetve a végsebessége is 252 km/órára (széria 242 km/h) emelkedjen. A SpeedART szerint a fogyasztás nem szökik az égbe a nagyobb teljesítmény ellenére.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?