Biztosan rossz a francia autó? Íme egy látványos ellenpélda!

Ennél mostohább sorsa aligha lehet egy autónak: Citroën C3 Aircross bérautó használtteszt

Ha azt hiszed, hogy a cégautókat, netán az ex-taxikat kell a leginkább kerülni a használtpiacon, akkor ezt a turistáknak kiadott bérautót látnod kell!

Három F-es szabály, meg "a francia autó így rossz, úgy rossz..." Ismerjük mind ezeket a sablonszövegeket, csak ezzel az a probléma, hogy megannyi francia autónak erről elfelejtettek szólni. Tipikus példa volt erre a bérautónk Mallorcán, egy alig néhány éves C3 Aircross, amelyet kívül és belül is sérülések tarkítottak, illetve megannyi más jel is arra utalt, hogy újkora óta csak ütötték-vágták a felhasználók, nem törődve sem az autó esztétikai, sem pedig műszaki állapotával. Az alábbi videóban ti is meggyőződhettek róla, hogy miért a lehető legrosszabb felhasználási mód egy autónak, ha egy turistaparadicsom autóbérlős flottájába kerül.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.10.30. at 11:19
    Permalink

    Eléggé olcsó, hatásvadász egy cím ez.
    A francia autó soha nem volt rossz, de tény, hogy komplikált volt hajdanán, ami nem tett jót a szerelhetőségnek (cserébe egy sor erénye volt a francia autóknak, amit nem tudott sem a japán, sem a német, sem az angol, sem a svéd autók), és tény az is, hogy itthon nem értettek hozzá a szerelők többsége. Ja, igen. És az előítélet Európában Magyarországon az egyik legmagasabb, úgy általában is, nem csak az autókkal kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?