Bővített alapfelszereltséggel érkezett a friss Koleos

Új dízelmotorokat kapott a Koleos, számos extrát ad alapáron

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Renault legnagyobb SUV-ja elérkkezett modellciklusának feléhez, a Koleos második generációjának frissítése új motorokat és felszereltséget hozott.

Minimálisan ugyan, de külsőre is megváltozik a Koleos második generációja, a frissítéssel új lökhárítókat kap és előre új fényszórókat. Ezek legfontosabb pontja, hogy mindenképp a Pure Vision LED egységeket kapja. A Koleos alapfelszereltségének részét képezi továbbá a távolságtartós tempomat, a holttérfigyelő és a kéz nélkül használható parkolósegéd is, valamint vészfék asszisztens és gyalogosfelismerő is. Szoftveresen is fejlődik, az R-Link2 multimédiás rendszer, 7 és 8,7 colos kijelzőjén mostantól használható az Apple CarPlay okostelefon tükrözés.
Hirdetés
Az utastér új anyagokkal frissül, változik a bőrkárpitok kínálata és a díszbetéteké is, több tárolórekeszt is kialakítottak. A hátsó üléssor háttámlája mostantól 1/3-2/3 arányban osztott és állítható dőlésszögű. Kulcs nélküli nyitás-indítás rendszer, tolatókamera, többzónás klíma is az alapfelszereltség részét képezi mostantól, ahogy a fokozatmentes CVT váltó és az elektronikusan vezérelt összkerékhajtás is. Motorkínálata kibővült, az 1,7 literes Blue dCi 150 lóerővel és 340 Nm nyomatékkal rendelkezik, a 2,0 literes dízel pedig 190 lóerővel és 380 Nm nyomatékkal segíti a haladást.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?