Bővülhet a Lego klasszikus autóinak kínálata, ezzel itt

Fiat 500-as lehet a következő klassz Lego-készlet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Lego Ideas az egyik legjobb találmány, amit a holland játékgyártó kitalálhatott. Itt a rajongók mutathatják meg ötleteiket, amikre lehet szavazni, ez az 500-as mindjárt eléri a bűvös határt.


Készleteivel a Lego szinte minden témában jártas, nincs olyan, aki ne találna kedvére valót a klasszikus építőjátékból. Ha mégis van ilyen, akkor ő is ki tud belőlük hozni valamit, éppen ezért jött létre a Lego Ideas, ha van, ami a vállalatnál nem jut eszükbe, akkor azt az ötletet is feldolgozhatják. Ezen az oldalon rajongók mutathatják be ötleteiket, ám nem ilyen egyszerű, ugyanis ezekre szavazni lehet és tízezer szavazat után a Lego elbírálja az ötletet, majd nagy eséllyel kidolgozzák az ötletgazdával és a polcokra kerül. Most ez az 500-as Fiat jár közel ahhoz, hogy polcokra kerüljön.
Hirdetés

Még kicsit több mint 1500 szavazatra van szükségük, ám még van hátra 135 nap a határidőig. Az ötletgazda pedig olyan részletes projekttel hergeli a kedélyeket, amiknek nem lehet ellenállni, most épp egy animációs videóval fokozzák a hangulatot, amiben a nagy kérdés az, hogy vajon megugorják-e a tízezret? Az összeépíthető 500-as persze nem olyan komoly, mint a Lego Technik Bugattija, mégis nyitható a csomagtér és a motortér, utóbbiban persze ott az apró motor mása is, valamint a teljes belteret kidolgozták. A tető csukott és nyitott állapotban is megépíthető lenne, valamint vélhetően több színben is elkészülne.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?