Az egyik legolcsóbb Bugatti, amit megvehetsz

A LEGO Technic legújabb dobása: Bugatti Chiron

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

1:8-as méretarányban a tiéd lehet a Bugatti Chiron, amelyet ráadásul saját magad építhetsz meg.


Legutóbb a Porsche 911 GT3 RS-ből készített építőkockás átiratot a svéd játékgyár, most pedig a Bugatti Chiron került sorra. A legó Bugatti 1:8-as méretarányú, ami azt jelenti, hogy több mint 14 cm magas, 56 cm hosszú és 25 cm széles. Összesen 3599 darabból áll és eléggé részletgazdag. A legó változaton is működik például az aktív hátsó szárny, de ügyeltek a keréktárcsák valósághű kialakítására is. A pilótafülkében szintén nem nagyolták el a dolgokat, ráadásul még a W16 motor dugattyúi is mozognak. Sőt, a motorháztető alatt megbújik egy-egy elegáns Bugatti táska is, valamint a motorháztető alatt mindegyik darab egyedi gyártási számmal rendelkezik!
Hirdetés

Természetesen a Bugatti védjegyének számító, klasszikus két tónusú kékes színvilág is visszaköszön a játékról, valamint egy matricaszett segítségével végképp az eredeti autóhoz hasonlóra szabható. A hab a tortán pedig a készletet rejtő exkluzív doboz, amely tartalmaz egy stílusos gyűjtői útmutatót is az építési instrukciók mellett. A feketeleves viszont az építőkészlet ára, ugyanis a Bugatti Chiron legó változatáért 126 990 forintot kell fizetni. Az alábbi videóban megnézhetitek, hogyan épül fel egy ilyen Technic Bugatti - persze ilyen olcsón még nem vehettünk a márka autóiból.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?